Perdagangan Automatik

Laman Utama /Platform Perdagangan /Perdagangan Automatik

Platform perdagangan automatik membolehkan peniaga untuk mencerminkan atau menyalin perdagangan orang lain. Seorang peniaga boleh menyalin isyarat atau mencerminkan strategi lengkap, dengan demikian menikmati pengalaman dan pengetahuan pedagang yang berjaya. Platform perdagangan automasi yang berbeza yang disediakan oleh AvaTrade memberikan pedagang keyakinan untuk terlibat dalam perdagangan, serta pilihan untuk berdagang apabila tidak ada waktu yang tersedia, pengetahuan atau pengalaman yang mencukupi. Kami juga menyokong bot penasihat pakar untuk MT4.

DupliTrade

Perdagangan Automatik

DupliTrade adalah platform serasi MT4 yang membolehkan pedagang untuk secara automatik mengikuti isyarat dan strategi pedagang yang berpengalaman dalam masa nyata.
Antaramuka yang mesra pengguna menjadikannya mudah untuk membina dan menguruskan portfolio dagangan sambil mendapat maklumat berharga mengenai strategi perdagangan yang berjaya.
Buka Akaun DupliTrade

ZuluTrade

Perdagangan Automatik

Salah satu platform perdagangan auto paling popular yang digunakan hari ini. ZuluTrade menukar cadangan para pedagang yang berpengalaman dan secara automatik melaksanakan perdagangan dalam akaun AvaTrade anda. Pilih program atau pakar mana yang terbaik untuk anda.
 
Lancarkan ZuluTrade.