Waktu Percutian

Laman Utama /Maklumat Dagangan /Waktu Percutian

Waktu Percutian

Waktu dagangan percutian

Di AvaTrade, kami menyediakan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami dari seluruh dunia bersama dengan pengurus account berdedikasi dan perkhidmatan pelanggan tersedia dalam 14 bahasa. Selagi pasaran dibuka, pelanggan kami boleh menghubungi kami secara langsung melalui telefon, e-mel atau live chat. Sepanjang tahun pasaran dibuka 24/5, Isnin hingga Jumaat.

Walau bagaimanapun, semasa cuti global pasaran ditutup, tiada tindakan dagangan tersedia. Negara-negara yang berbeza meraikan cuti mereka sendiri dan setiap Bursa Saham mempunyai jam kerja dan hari kerja sendiri. Di samping itu, beberapa pasaran ditutup awal (perdagangan separuh hari) yang boleh menjadi contoh hari selepas Kesyukuran di Amerika Syarikat.

Walaupun kami berusaha untuk menyediakan anda dengan maklumat pasaran yang lengkap dan terkini, terdapat juga masa di mana pasaran global tertakluk kepada penutupan kecemasan, yang secara umum tidak diketahui oleh kejadian minit terakhir. Walau bagaimanapun, AvaTrade berusaha untuk mengemas kini semua peniaga kami apabila dan ketika peristiwa ini berlaku.

Mengikuti waktu dagangan percutian dan merancang perdagangan anda dengan sewajarnya adalah amat penting. Untuk waktu perdagangan bulan ini, klik di sini

Waktu dagangan

Pembukaan:
Ahad 21:00 GMT
Penutupan:
Jumaat 21:00 GMT

** Waktu dagangan pasaran boleh berubah kerana cuti dan peristiwa di seluruh dunia. Lihat jam perdagangan percutian terkini PDF untuk maklumat terkini.

Untuk Perubahan DST 2017, klik di sini .