Pengurusan

Laman Utama /Mengenai kami /Pengurusan
 • Pengurusan

  Dáire Ferguson, Ketua Pegawai Eksekutif AvaTrade

  Encik Ferguson menyertai AvaTrade setelah berkhidmat sebagai Pengurus Perbendaharaan Senior Eropah & Asia di Bristol Myers Squibb, sebuah syarikat farmaseutikal yang terkemuka di dunia. Sebelum itu, beliau berkhidmat sebagai Ketua Forex Korporat untuk kumpulan perbankan pakar dan pengurusan aset antarabangsa yang besar di London & Dublin. Beliau menyertai AvaTrade pada tahun 2008 sebagai Pengarah Perdagangan & Pengurusan Risiko. En. Ferguson memegang ijazah dalam bidang Komputer dan Perniagaan dari University College Dublin, Ireland dan dari Lindenwood University, Missouri, Amerika Syarikat.

  Pengurusan

  Sari Hemmendinger, CFO

  Puan Hemmendinger menyertai AvaTrade selepas berkhidmat sebagai Pengurus Kanan di PwC, salah satu daripada 5 firma CPA global yang besar. Beliau menyertai AvaTrade pada tahun 2015 sebagai Pengurus Kewangan. Puan Hemmendinger memegang LLM dalam Undang-undang, BA dalam Perakaunan dan Sistem Maklumat dan juga Pensijilan Perakaunan (CPA).

 • Pengurusan

  Turlough McIntyre, Pengurusan Risiko VP

  Mr.McIntyre mempunyai lebih daripada 9 tahun pengalaman di pasaran kewangan. Beliau menyertai AvaTrade pada 2011 selepas memegang jawatan dalam Allied Irish Bank dan firma perakaunan utama di Ireland. Encik McIntyre memegang ijazah dalam Matematik Kepujian Tunggal dari Universiti Nasional Ireland, Maynooth, Sarjana Sains dalam Kewangan dan Pasaran Modal dari Dublin City University dan Sarjana Sastera dalam Matematik dari Universiti Kebangsaan Ireland, Galway.

  Pengurusan

  Ian Webb, Pematuhan VP

  Encik Webb mempunyai lebih daripada 15 tahun pengalaman pematuhan yang bekerja dalam industri perkhidmatan kewangan. Sebelum menyertai AvaTrade, beliau menghabiskan 10 tahun di Citco Bank Nederland NV, berkhidmat sebagai Ketua Pematuhan dan MLRO. Beliau memulakan kerjayanya dengan Deutsche Bank. Encik Webb adalah Pakar Anti-Money Laundering Bersertifikat (ACAMS). Beliau juga memiliki sijil diploma dalam Pematuhan Institut Perbankan dan Kewangan Ireland yang Ireland dari Kolej Nasional Ireland.

 • Pengurusan

  Peadar O'Shea, Pengarah Bukan Eksekutif

  Encik O'Shea, bekas Pengarah Urusan di Morgan Stanley di London adalah seorang usahawan dan pelabur. Beliau menghabiskan kerjaya profesionalnya di tengah-tengah pasaran modal global, pada mulanya dengan Bank Sentral Ireland dan memuncak sebagai Pengarah Urusan dengan Pejabat London Morgan Stanley. Beliau juga berkhidmat di Kumpulan Strategi Pelaburan Global Morgan Stanley, menulis secara berkala untuk penerbitan penyelidikan pelaburan firma. Encik O'Shea kini berfungsi sebagai pengarah penasihat untuk firma dana lindung nilai terkemuka serta memegang beberapa lembaga dan kedudukan penasihat kanan.